Meny Lukk

Større produksjoner er i gang

Tidligere denne høsten startet vi opp planleggingen av to lengre reportasjer i serien «Folk» som skal være et prøveprosjekt med planlagt premiere i februar/mars 2018. Blir det vellykket vil redaksjonen gjøre nye opptak og lage flere episoder.

Foreløpig har vi sensurert hvem som er hovedpersonene i produksjonene, men vi er i gang

”Folk” er reportasje-serien som forteller om livet til forskjellige mennesker som ikke direkte har et normalt A4-liv. Vi ønsker å gi seeren et godt innblikk i hva som gjør hovedpersonens liv så spesielt med både positive og negative opplevelser.

– Henrik Persson, regissør og prosjektleder

Opptakene til de to planlagte episodene er allerede i gang og spennende arbeidsdager er i møte sammen med vår samarbeidspartner Produksjoner.no som leverer teknisk utstyr og foretar etterarbeid. Følg med på hashtagen #phfolk på Instagram for oppdateringer.