Meny Lukk

Send direkte til en lav pris

Hvorfor skal det koste skjorta og mer til for å sende noe direkte på nett? Det spørs helt hvilke løsninger du bruker og selvsagt hvilken leverandør du bruker.

PH Norge AS sin strategi er å kutte alle unødvendige kostnader, både drifts- og produksjonskostnader. Dette kommer våre kunder til gode. Og siden vi bruker akkurat de samme typer systemer som de store leverandørene, betyr dette at du får det samme hos oss til en lavere totalpris!

broadcasterVi bruker blant annet Livestream sine tekniske løsninger for å streame lyd og/eller bilde. Sålenge det finnes en strømkilde og en OK internett-linje, kan dette systemet brukes. Boksen har tilkobling for HDMI-signal og kan enten bli tilkoblet direkte til videokamera eller til et større system med bildemikser slik at en mer komplett produksjon kan sendes live.

Når det er behov for mer enn to kameraer og lydkilder, må det mikses for å kunne sende dette. Per i dag benytter vi oss av Blackmagic ATEM Television Studio for bildemiksing med opptil fire kameraer. Lyd blir behandlet med enten Soundcraft, Allen&Heath eller Yamaha. Ved større produksjoner settes en større produksjonsbuss inn for avvikling.

blackmagicAv personell har vi et stort crew til å ta de oppgavene som måtte komme, men våre kunder betaler aldri for mannskap som ikke gjør noe. Dette sikrer mye valuta for pengene!

Interessert i vårt system og lurer på hva vi kan tilby deg til bransjens beste priser? Ta kontakt med kundesenteret vårt for en 100% uforpliktende prat i dag!