Meny Lukk

Ta vare på øyeblikkene fra årets julekonsert

Julen er magisk og du er kanskje med i et band, kor, korps, teatergruppe eller lignende som skal ha et show før jul? Hadde det ikke vært litt artig å få filmet dette slik at man i ettertiden kan se på det man har gjort?

Det kan vi hjelpe dere med! Med PH Norge AS sine løsninger for enhver gruppe eller organisasjon kan vi levere et produkt som avtalt til en hyggelig pris. Eksempler på løsninger vi tilbyr:

  • Video på storskjerm live under show – en eller flere kameraer slik at publikum kan se aktører lettere. Med eller uten opptak samtidig
  • Opptak av show – en eller flere kameraer.
  • Liveoverføring på internett – en eller flere kameraer. Krever rask og stabil internett-linje

lhcam

Opptak som blir gjort blir redigert i etterkant i vår redigeringssuite. Her kan dere få alt sammen som en film-fil på ekstern harddisk, dere kan få det delt opp i ønskede sekvenser eller kun få klipp pr. e-post som kan brukes til f.eks YouTube eller andre kanaler.

Vi tilbyr også å selge minnepinner med filmfil på til de aktørene som ønsker dette. Det har vært meget populært siden kvaliteten blir kjempegod og man kan bruke filen litt mer fritt enn f.eks tradisjonell distribusjon på DVD.

Prisene varierer etter hvilke behov dere som kunde har, men vi kan love at vi har priser som er realistiske for enhver gruppe. Vi tilbyr også forskjellige typer finansiering av prosjekter. Ta kontakt med kundesenteret vårt for å høre mer om hva vi kan tilby!

E-post: kontakt@phnorge.no

En av løsningene vi har for liveoverføring til internett
En av løsningene vi har for liveoverføring til internett