Meny Lukk

Spesialist på iZettle, Vipps og Android

Har du erfaring i bruk av data og nettbrett, og ønsker å utvide kunnskapene dine? Er du nysgjerrig og interessert i å lære nye ting?

Da er du aktuell kandidat for oss når vi utvider konseptet «Eventa Tablet». Løsningen er skreddersydd for aktører i kulturbransjen hvor man tar betalt på sin arena og selger billetter på nett i forkant. Pakkene inneholder iZettle-kortleser og Lenovo-nettbrett med Android.

Vi ser etter folk som ønsker en liten ekstrajobb ute hos kunder når det er arrangement. Oppgavene kan bestå av oppsett og oppkobling før start, opplæring av personell, feilsøk ved problemer og pakking etter arrangement.

Hva kan vi tilby?
Lønn etter avtale, tid til å nyte arrangement når det ikke er noen oppgaver som venter, god opplæring og innflytelse på bedriften.

Hva ser vi etter?
Vi ser helst at du har erfaring fra kulturbransjen og bruk av iZettle, Vipps bedrift og Hoopla. Dersom du er interessert i å lære kan det veie opp med erfaring. Generell IT-kunnskap er viktig, spesielt bruk av Android.

Arbeid på kveld og i helger må påregnes.

Er du interessert så ta kontakt med oss så fort som mulig! E-post: kontakt@phnorge.no