Meny Lukk

Ung og nysgjerrig VJ søkes

PH Norge AS ønsker å utvikle nye konsepter og innhold til eget mediehus. Vi er opptatt av å gi motiverte unge voksne en arena å utvikle seg faglig under kyndig veiledning av mentorer som har gått samme vei tidligere.

I forbindelse med utviklingen av tjenestene våre søker vi etter yngre folk med engasjement for å lage TV som videojournalister.

Du blir ikke rik på penger, men du får erfaring av høy verdi som du kan ha behov for dersom du vil videre til større aktører eller søke relevante studier senere. Noe honorar for arbeidene får du selvfølgelig!

Sammen med vår driftsansvarlig legges det realistiske planer og du får nøye oppfølging hele veien. Selve produksjonen og etterarbeidet må du i hovedsak regne med å gjøre selv, men du kan få bistand fra oss ute dersom vi har kapasitet, eller om oppdragets omfang krever dette.

Du kan også bli spurt om å bli med på andre prosjekter andre har ansvar for.

Redigering av reportasje fra kunstutstillingen til Lier UKM-festival 2014

Det er et stort pluss om du har eget teknisk utstyr, men bor du i nærheten av vårt lager, kan du selvfølgelig bruke vårt der dette behøves. Vårt hovedkontor og lager ligger i Stavern, Vestfold.

Ønskede kvalifikasjoner:
– Teknisk kunnskap om relevant produksjonsutstyr
– Erfaring fra videoredigering
– Gode journalistiske kunnskaper
– Engasjement og initiativrik
– Du overholder tidsfrister og andre avtaler

Hva kan vi tilby deg?
– Nødvendig opplæring
– Litt honorar (størrelse avtales gang til gang)
– Stor frihet (under ansvar)
– Tett faglig oppfølging av driftsansvarlig
– Tilgang til moderne teknisk utstyr hos vårt lager
– Mulighet for andre oppgaver internt

Hos oss er erfaring like mye verdt som formell utdannelse!

Interessert i hva du kan gjøre for oss og omvendt? Send oss en e-post i dag til kontakt@phnorge.no med en kort søknad, CV og gjerne klipp fra tidligere produksjoner.

På oppdrag for DMG.no der prosjektet «Det store brannløftet» leverte ut nye brannbiler på Youngstorget. På bildet er vår driftsansvarlig som fotograf til storskjerm og streaming.