Russens partner på arrangement

Det er ingen hemmelighet at russen 2019 er godt i gang med planleggingen av russetiden. Siden PH Norge liker spesielt å legge tilrette for gode arrangementer blant folk under 25 år, er det naturlig at dette også gjelder russen.

Vi leverte høyttaleranlegg og scene til Mysenrussens dåp i 2012. Martin Beyer-Olsen tok jobben med å døpe.

Vi er totalleverandør av det meste av teknisk utstyr og tjenester til forskjellige typer arrangementer. Enten det er en bitteliten fest eller en større revy kan vi bistå til markedets hyggeligste priser og kunnskapsrikt crew.

Våre kunder som er arrangører av kulturarrangementer har blitt veldig forelsket i spesielt to løsninger hos oss.

Dette kaller vi Eventa Tablet. Det består av et nettbrett med iZettle-kortleser. Med det har du tilgang til markedets rimeligste kassesystem for midlertidige betalingspunkter.

På nettbrettet ligger det også flere standardapper som Hoopla og Tikkio. Det betyr da at du også kan bruke samme nettbrett til å kontrollere forhåndskjøpte billetter til ditt arrangement. Eventa Tablet passer perfekt til å ha både i inngangen, i baren, matsalg og lignende.

Les mer om Eventa Tablet her: http://phnorge.no/event-teknisk-utleie/eventa-tablet/

 

Vi tilbyr også en/flerkameraopptak av f.eks russerevy med topp kvalitet. Vi benytter profesjonelt teknisk utstyr hele veien og vi har teknikere og fotografer som gjennom flere år har arbeidet på flere nasjonale TV-produksjoner. I vår suite for redigering blir klippingen foretatt, lydjusteringer og annet etterarbeider tatt før det blir distribuert etter avtale.

Hvert prosjekt er ulikt. For å få et tilbud på hva vi kan levere til hvilken pris må dere ta kontakt med vårt kundesenter på kontakt@phnorge.no. Ingen forespørsel er bindende på noen måte.

Du kan lese mer om dette her: http://phnorge.no/media/radio-og-tv/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *