Meny Lukk

Eventa Tablet

PH Norge og noen nære samarbeidspartere har inngått et samarbeid om å kjøpe inn det første partiet bestående av nettbrett fra Lenovo og kortlesere fra iZettle.

Kofferten med det første kittet bestående av Lenovo nettbrett, kortlesere fra iZettle med støtte for tæpping og nødvendig tilbehør.

Les nyhetssak fra sommeren 2018 om de første erfaringene her:
http://phnorge.no/2018/08/24/eventa-tablet-den-mest-optimale-losningen/

Alle nettbrettene leveres med Telia 4G-nett og skjøteledning med 2xUSB-ladere.

Ved hver utleie blir det opprettet egne brukere på nettbrettene slik at kunden kan selv bestemme hva som er nødvendig for crew å benytte. Oppsettene gjør vi gratis.

I grunnoppsettet vårt ligger iZettle. Bare sett opp butikken din på nettet og logg deg inn på nettbrettet. Alt ligger da klart på serveren og kortleserne er allerede tilkoblet nettbrettet via bluetooth. I løpet av fem minutter er du i gang!

Selve oppsettet er det du som setter opp (eller vi kan gjøre det for deg) og pengene som omsettes kommer direkte inn på DIN konto. Kostnaden for å bruke systemet er 1,75% av det som betales med kort.

I tillegg kan vi installere flere relevante applikasjoner som kan være nyttig. For eksempel er det veldig populært å ha Vipps bedriftsapp slik at ditt personell kan overvåke innbetalinger og forhindre bedrageri.

Alle transaksjoner med Vipps både kan og bør registreres i iZettle for å tilfredsstille myndighetenes dokumentasjonskrav.

 

Eller så er det mange som ønsker Hoopla Innslipp blant de arrangørene som har billettsalg gjennom Hoopla. Man kan med appen sjekke billettene som er forhåndssolgt og sjekke i sanntid om de er gyldige eller ikke.

 

Vi støtter også Tikkio:

Sist, men ikke minst, så kan vi anbefale TicketCo. Her er en presentasjon av deres Cashless-løsning:

Ta kontakt med oss i dag for priser og mer informasjon! Vi strekker oss langt for å gi en fornuftig pris, spesielt til de prosjekter med lavt budsjett!