Meny Lukk

Radio og TV

Radio eller TV, vi har årevis med erfaring med begge deler når det kommer til små- og mellomstore produksjoner. Spesielt oppsett av midlertidige studioer ute i felt syntes vi er veldig artig da fremgangsmåten og resultatet blir forskjellig hver gang.

Hva slags utstyr har vi?
Vi sitter på grunnleggende utstyr selv til å lage mindre TV- og radioproduksjoner. Der våre oppdrag krever mer utstyr og mer personell, har vi et stort nettverk i hele Norden som har lang fartstid i bransjen som vi kan benytte oss av.

Derfor er det ingen oppdrag som er små og ingen for store.

På vårt eget lager har vi blant annet et semipro Sony håndholdt kamera med mulighet for tilkobling av lyd via XLR. Av kameraer har vi også et GoPro Hero 3+ actionkamera med masse tilbehør.

Av lydutstyr sitter vi på blant annet Zoom H4n lydopptaker, diverse AKG-mikrofoner og trådløst fra Røde. Der det er flere lydkilder så benytter vi oss av egen Yamaha analog lydmikser.

Sammen med dette har vi alt av relevant kabling, både signal og strøm.

Hva kan vi levere?
Vi har tilgang til Nord-Europas største lagre med scene- og medieteknisk utstyr som innebærer komplette sceneløsninger, lyd og lys, storskjerm av LED, TV-buss og lignende.

Vår fotograf Henrik på oppdrag for DMG i Oslo i 2016 da Gjensidigestiftelsen overleverte brannbiler til brannvesen i hele landet. Sendingen ble sendt på storskjerm og livestream på Facebook. (Foto: Stig Arne Hetland)