Meny Lukk

Festival-TV/radio

Messe, festival eller marked; siden mye av utstyret, folkene og rammene rundt radio- og TV-produksjon er mye av det samme, så har vi en felles side, men som kanskje omtaler TV-produksjon mest. Hvis du tar kontakt med oss kan vi fortelle mer konkret hva vi kan tilby akkurat deg!

Er du klar over hvor mye oppmerksomhet du får ved å publisere video på internett? Kan du da se for deg hvor mye oppmerksomhet du får blant publikum hvis du lager TV ute blant folk på et stort arrangement?

Svaret får du kun ved å prøve, men det er sjelden noen taper på det.

PH Norge AS besitter flere års erfaring fra TV-produksjon innen de fleste områder, og har hjulpet mange bedrifter og organisasjoner i kulturlivet med film når de har deltatt på festivaler, messer og markeder.

Hva kan vi tilby?
Helt konkret så kan vi levere både direktesendinger og opptak fra midlertidige studioer og vi kan produsere kortere seanser som en podcast. Du kan vise produksjonen på storskjerm på arena eller på internett. Alt er mulig!

På de største direkte-produksjonene har vi utstyr til både direktesending og redigering av innslag som kan brukes samtidig.

Noe av utstyret vi bruker kan du se ved å klikke her. Svært ofte på de litt større produksjonene bruker vi samarbeidspartnere sitt utstyr.

Storskjerm
Lokal distribusjon er kjempespennende og kan oppnå mye respons fra publikum. Enten det er bare én liten skjerm, flere skjermer eller kanskje flere store skjermer kan vi skreddersy de perfekte løsningene. Skjermstørrelser vi kan levere er fra 52″ opp til det uendelige.

Mest brukte web-plattformer:
Vi har mye erfaring fra bruk av forskjellige direkte-løsninger som f.eks Facebook, YouTube, Uscreen og Livestream. Enkelt-reportasjer og podcaster blir publisert på de samme stedene i tillegg til kundens egne medieservere og nettsider.

Hva kan storskjerm og direktesending brukes til?
I hovedsak så bruker man dette til å vise reportasjer med innhold, overføring av scenearrangement og lignende.

I tillegg har man mulighet til å ha reklamespotter eller -plakater på skjermen for å generere mer reklameinntekter fra annonsører. Det er du som kunde som bestemmer!

Vi er opptatt av service i verdensklasse og priser som er overkommelig. Ta kontakt med oss i dag og ta en uformell prat om hva vi kan tilby akkurat deg og din organisasjon! E-post: kontakt@phnorge.no